Обилният снеговалеж в Родопите предизвика проблеми по пътищата. ТИР-ове са закъсали

...
Обилният снеговалеж в Родопите предизвика проблеми по пътищата. ТИР-ове са закъсали
Коментари Харесай

Обилният снеговалеж в Родопите предизвика проблеми по пътищата тази вечер

Обилният снеговалеж в Родопите провокира проблеми по пътищата. ТИР-ове са закъсали по пътя Варвара - Велинград. И двата камиона за спрели на изострен завой, което в допълнение усложнява шофирането в региона.  

По информация на пътуващи по това направление снежната завивка е към 5 см, само че натовареният път до курорта не е опесъчен. На този стадий няма регистрирани пътнотранспортни катастрофи, предава bgonair.bg.

От пресцентъра на ОДМВР - Пазарджик оповестиха, че нямат информация за проблеми в това направление, само че прецизираха, че в късния следобяд се е обърнал в канавката камион с дърва, движещ се по пътя Ракитово - Цигов чарк. За благополучие, няма данни за потърпевши хора.

От полицията умоляват водачите да карат на територията на цялата област с нараснало внимание, с по-ниска от позволената скорост, с механически изправни коли.

Агенция " Пътна инфраструктура " също няма информация за проблеми по пътя, само че оповестява, че се вкарва краткотрайно ограничаване за придвижването по пътя Разлог - Юндола - Велинград. Там МПС над 12 т би трябвало да се движат без ремаркета и полуремаркета заради снеговалеж и снегопочистване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР